Monday, January 30, 2012

simplest design , saya nak jadi hawa yang menunggu adam

Assalammualaikum.


Alhamdulillah, i'm done with simplest design i guest.Tak banyak yang aku buat dan ubah pun, letak background , credit to Izyan, then tukar colour sidebar dan post title, link, and so on, but i think design ni biase biase jer, it not worthy kalau awak nak curi and berminat, takde taste langsung ahaks.
Okey hari ni ai tak sekolah, esok pun takk lusa sekolah, ade ke orang kat sekolah tu yang rindu saye? mesti takde kan, okeyh sedar siapalah saya, hanya insan yang melukut di tepi gantung , tidak gantang, so esok nak balek asrama barang tak packing lagi, buku nak stpm tak beli lagi, hari tuh mase voucher tak dapat lagi, sibuk mengendeng kat cikgu robiah tanye bile nak dapat, bile dah dapat, okeyh ai tak buang puunnn.
Saya orang biasa yang tersentuh dengan keadaan yang luar biasa.Awak fahamm tak? kadang kadang saya tak taw kenape dengan saya nih, orang lain pun like gak , tapi kenape liker seperti awak yang mengamit perhatian saya? awak ade makwe , cun melecun lagi, tapi saya yang tak cantek nih, doklah berangan wanna have you, but saya taw saya tak mungkin dapat awak, saya sedar diri saya.awak tuh enggang, saya ni semut #peribahasa baru, tak caye search la. <-- ni luahan hati saya terhadap seseorang, anyway saket kan hati kalau kita taw kita takkan dapat seseorang tu, saya nak jadi hawa yang menunggu adam yang mengambil tulang rusuknye dari saya, supaya berada disampingnya....:)), have a nice day, peeps.

alamak entry kali ni tade gambar, takpela...:))

2 comments:

Nana said...

Cantik luar x penting dik..cantik dalam yg penting..most important thing,kita kne jadi baik sblum kita dapat org yg baik.

ChiakiHidayah said...

@Nana insyaallah, i'm trying my best.:))