Sunday, January 1, 2012

Surat Cinta untuk 2011

kelakar dok gambar nih

Assalammualaikum and also Happy New Year •

Wahh rupenyer dah 2012, and also papai 2011, i'll never meet you again.Ceh, hari tuh aku ade buat entry review full year, and aku dah delete sebab entry tuh bagi aku gila bosaaannn! Ceh, mencik aku bile bace, malas nak reedit so aku delete terus, so move forward buat entry baru eh ? Ciss, macam ade fans lak, 
So bile dah tahun baru mestilah nak fikirkan ape yang kita ada mase 2011 kan? So sajelah nak cerita, 


Assalammualaikum 2011,
Kita takkan bertemu lagi, for sure, kau tau kan kau lah selama ni menyimpan setiap cerita aku, kadang kadang kau menjadi angin mendengar keluhan aku , banyak kerje sekolah, penat naik tangga smkdsa, and bla bla, kau yang selalu dengar memang takde orang lain, kadang kadang kau yang jadi teman aku bila tiada siapa ingin bercakap dengan aku, semuanye kau, sebab kau seperti sebuah diari yang menyimpan segala cerita yang  kadang kadang aku sendiri lupa,



wahai 2011,
kau mengajar aku ape itu erti berdikari, ape itu kawan dan sahabat dan siapa yang ikhlas dan siapa yang tidak, dan kau juga mengajar aku jangan terlampau benci nanti jadi suke #oho mencik tol, walaupun si yang disukai tidak melayan tapi kau sering membisikkan #imaginasi tinggi, takpe there's always the others jangan sedey sedey, dan kau juga mengajar sedarlah diri, jangan perasaan sangat, kaulah 2011. takde orang lain, kaulah, ehmm, kau.



hello 2011, 
kau tau kan kau sudah meninggalkan aku? Ehm takpe aku dah ade pengganti iaitu 2012, so aku harap ko suhlah kawan kau tolong tengok tengokkan aku, ceh, memende lah nih, kehkeh



wassalam.

Dah habis dah surat cinta aku, yeayy, byebye 2011, hello 2012, nanti esokesoklah aku post azam baru aku, malas nak tulis pepanjang, anyway, happy new year, have a blast and bless! :)


1 comment:

Nurammarlinanasir said...

you mean clock tu patut ke saya buangkan?Okay, saya akan besarkan sidebar.Thank you for your advice :)