Monday, January 2, 2012

Twitter trend III #BestSongof2011



Assalammualaikum readers, sister, followers and bloggers.

Ahaks, akhirnya sampai jugak aku twitter trend III, ceh nampaknya aku sorang je yang buat twitter trend nih, takde sape ke nak follow? #ceh budget hotsetap gile.

Twitter trend dah sampai siri ke 3, tapi entry azam tahun baru tak buat lagi, ceh, maca ade yang tanye lak, takpe lak, sekadar peringatan bersama firstfirst ingat tak nak buat bile tengok tweet panda, tapi bile tengok ramai sangat wat entry tahun baru, ai pun nak polo lah, biaselah, diaari online kan? Ceh.

Twitter trend III #BestSongof2011

Actually terlampau banyak lagu yang best , tapi takkanlah aku nak listkan semuenye kan? Aku je list yang mane bagi aku mengingatkan aku kepada sesuatu keh keh,

Awi Rafael - Bila Aku Jatuh Cinta


Aku actually baru kenal lagu nih dalam bulan lepas kot, mase tu pc rumah aku rosak so aku online pakai phone, bile pakai phone kalau setakat online fb, blog memang tak luaklah mb hot ticket aku kan? So aku downloadlah lagu bebanyak , kehkeh, mase ni aku download lagu awi rafael, aku bukan bintang dan bila aku jatuh cinta, aku memang tak berapa nak kenal awi rafael nih tapi bile dengar lagu aku jatuh cinta, ya allah bestnye lagu ni, plus lagu ni ade maksud yang sangat mendalam weyh, mase ni aku ade suke seseorang taw, and actually aku tak nak pun suka dye, tapi betullah peribahasa , jangan benci sangat nanti jadi suka.Aku benci dye dulu, tapi sekarang dok admire dye, ceh.

Bayangan Ilham - Akim Nera Ray Iera

Aku minat gila lagu nih, terlampau adore lagu nih, aku minat lagu nih dalam bulan sepuluh ke sebelas macam tuh, mase tuh tiap kali play mp3, mesti lagu ni je, repeat repeat , sampai satu masa bila menikmati sangat lagu nih, aku dok cam setiap instrument dalam lagu nih, paling aku suke intro dye la, smooth je die main piano, tiap kali gap suare pun ade bunyi piano tuh, time aku tengah minat lagu aku tengah amek exam kott, sebab aku tengah sibuk study sejarah, ingat ingat lupelah, yang penting aku suke semue suare dalam lagu nih, then lagu ni ader seni kata yang best!


Casey- Jangan ada benci.

Lagu ni lagu lama fer sure, lagu ni dinyanyikan balek oleh Rem, kenal kan? Aku tibe tibe teringat lagu ni masa kat asrama, then bile balek rumah terus download lagu nih, and keep on replay, replay haha, lama jugaklah aku dok main lagu nih cam takde lagu lain, lagu ni tak mengingatkan aku pada sesiapa atau apa apa, cuma suke erti dan senikata lagu nih.

Chris Brown ft Justin Bieber - Next to You


Oho, aku pernah buat entry pasal lagu ni kan? Haha, aku suke lagu nih sebab irama dye dengan seni kata dye sekali, aku dah pernah cerita kan, so tak payahlah dok ulang ulang cerita yang sama, baca > sini <

Disaat Aku Mula Mecintaimu - Dadali


Lagu yang paling aku suka pada tahun 2011! Aku terlampau suka lagu nih, mase aku suke lagu nih, aku baru masuk form 6, dok kat smkdsa crush dekat lelaki ala ala taecyeon, the pindah seremba, jatuh cinta dengan mr T, mase nih aku dok sengal sengal relatekan lagu ni dengan mr T, ceh gatai kan? Suke senikata dan irama lagu nih, so soft.

Fiction - Beast


Cool dance kan? Suke dance lagu nih, tahun 2011 aku dah kurang sikit minat kpop nih , aku setakat minat kim hyun joong dengan entahlah, aku minat kim hyun joong pun sebab tengok playful kiss dengan boys over flower, lagu ss501 bukan sedap sangat pun , kalau sedap pun lagu ost bof, because i'm stupid, ceh, nak cerita pasal lagu fiction, terbabas ke tempat lain pulak, aku tak minat beast sebelum diorang releas fiction, lepas fiction baru aku start minat beast sebab aku minat dongwoon, kehkeh, kalau tak aku memang tak minaatt sangat beast ni even gikwang handsome pun kahkah, aku suke lagu ni sebab tarian dye, then muzik dye lepas tuh lirik dye pun mendalam gaklah, suke suke.

Pendam - Shahir


Ya Ampun, aku suke sangat tengok video dye weyh, sedey taw, touching aku tengok vid nih, serius ni lagu first Shahir yang aku suke, kalau tak aku memang kureng sikit dengan Shahir nih, bisik hatiku lepaskan dirinya lala, suke weyh lirik dye, dengarlah dijamin korang pengsan sebab sedey sangat ^^

Lagu lain lain yang takde berapa nak bermakne tapi aku suke sebab lirik dan muzik

    If i die young - the band perry
    Just in love - Joe Jonas #aku suke muzik dye je 
    Criminal - Britney Spears #pun muzik gak 
    Rain Over Me - Pitbull #muzik 
    I Love You - OST Playful Kiss 
    Skyscraper - Demi Lovato

Dan lelain, ade lagu yang best? Suggest lah kat aku, aku nak download, anyway, lagu lagu kat atas memang ngetop keyh, okeyh papai, maybe last entry kott esok nak balek asrama, malam kang nak marathon balek Scent of A Woman! :)

1 comment:

Nalisa Syahira said...

next to you superb best .