Saya suka sangat buat assignment :) . Please hire me if you need someone who is passionate abt the job , but also some cash needed . WHATSAPP : +61073346402
HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Sunday, January 29, 2012

what i blog since before, and what i blog for tomorrrow.

babes, my latest hobby.

Assalammualaikum
Hai peoples, readers, friends and sisters.
Hari ni busy betul twitter dengan #AJL26, hebatt lah, but as always, aku memang tak amek port bende bende gini, but i'm trying but i still can't, ceh, budget english jer, 
So korang hari ni ape korang buat? Aku hari ni jalan jalan dengan Atok aku kaciak tuh, haha, #joke.Jalan jalan sekitar Kota Bharu, and seriously aku impress dengan Kelantan, bandar yang sangat best and i think Kelantan negeri yang bagus untuk diduduki and berada dalam list aku untuk start a life selepas KL dan Penang.Ahaks.
Okeh bukan itu yang aku nak cerita, blabla, macamm ade je yang nak bace kann, okeyh just nak share a few thoughts.
what i blog since before, and what i blog for tomorrrow.
Name je followers aku dah 500, okeyh terima kasih, #tunduktunduk, tapi aku taw bukan semue orang view blog aku, #okeh sedar akan kekurangan titew, sappelah titew kan , okeyh stop nangis nangis.Okey kalaulah korang pengikut blog aku yang setie, ade ke? Kalau ade silelah drop comment kitew suke, ahaks.
What i blog before.
Apa yang aku blog selama ni? Life aku, cinta kene rejek aku, tutorial , random things, okeyh ni lah bende bende yang aku blog selama ni, feedback, sometimes ade gak entry yang dapat feedback yang baik sehingga aku tersenyum lebar, dan kadang kadang ade jugak entry aku yang dipandang sepi seperti kucing kurap di tepi tong sampah #peribahasa baru, tak caye search la.
what i blog for tomorrow.
aku tak taw apa akan aku blog pada hari hari mendatang tapi yang pasti designing bukan keutamaan aku sekarang, keutamaan aku buat masa sekarang adalah STPM dan penulisan, aku tak nak jadi blogger hampeh, aku nak jadi blogger walaupun follower sikit, aku nak jadi blogger yang berkaliber, blogger yang berwibawa #okeh boleh jadi wakil rakyat.Itulaah niat aku sekarang, dan sumpah aku kata, aku selesa design blog aku sekarang, template ni namenya Aku Yang Biasa, korang bolehlah copy dengan bukak page source okeyh, ahaks.

HOBI TERBARU AKU, EDIT QUOTES.

No comments: