Friday, February 24, 2012

aduh, u remind me something!!

Assalammualaikum.

Dulu kan, masa aku form 5 dan form 4 aku rajin tengok drama dalam laptop, kebanyakannya jdorama dan kdrama.Tadi kan aku TER-tengok You're Beautiful kat 8TV, rase macam terkenang lak kenangan masa aku tengok drama ni.



Aku habiskan drama ni dalam masa satu hari setengah, believe it or not? Kalau tak silap aku, aku tengok ep 1 dan 2 hari sabtu malam, then hari ahad tuh marathon sampai ep 12 ke 13, marathon tuh start kol 10 , ke 11 macam tuh, dan malam tuh adalah hari pertama yang aku tak tidur sepanjang malam! Semata mata nak tengok drama tuhhh! Then bile sampai sekolah muke sembab sebab tak tidur, lepas tuh tertidur lak waktu first period sampai cikgu math aku tegur..maluewww.:)

Bile balek sekolah terus mandi makan solat then straight sambung tengok citer tuh sampai kol 11 malam! sambil lipat kain, haha, good memories, rindu sangat time form 5 , waktu aku minat giler dengan KPOP, mase minat lagu 2PM giler giler, sekarang bukan tak minat, cuma kuranggg, aku dengar lagu tuh tadi aku teringat masa form 5 aku rapat dengan seorang lelaki ni, aku suka dye, lagu tuh mengingatkan aku dengan kepada dye.Setiap lagu yang aku minat pasti ade background story nyer.

oppa , y u handsome sanad sanad?
Masa awal awal akak aku recommend kan drama ni, aku memang taknak tengok sebab entah , tak tertarik menarik kau memang dabomm! haha, ape yang buat aku tertarik ialah bile aku tengok video fanmade without words versi Shinwooo, oppa, handsome sanad sanad! sebab dye lah aku tengok drama nih! Anyway, drama ni jugak bagitahu aku jangan nyanyi lagu Hallelujah Big Bang sebab perkataan Hallelujah tuh adalah seperti ucapan Amiin dalam Kristian .

after all, sekadar kongsi perasaan.:))

2 comments:

syasyajohan said...

oh man,,baru teringat yang hari ni jumaat and ade he's beautiful kat 8tv,best kan :D

btw,nasib tak terikut ckp hallelujah masa tu.
allah <3

Adek ira said...

saya tak pandai tengok drama korea. hehe