Monday, February 13, 2012

bukan musim blogging , yeke?

credit : somewhere.

Assalammualaikum.


Perasan tak tahun ni, perasan tak apa yang berlaku pada tahun ni? Apa yang berlaku pada para blogger? Kalau korang tak perasan, meh sini aku perasankan korang, pada pandangan mata aku tahun ni dunia blogging tidak semeriah tahun lepas, tidak sehebat impak tahun lepas, perasaan enggak?

Tahun ni seperti semue blogger tegar sudah hilang mood untuk blogging, termasuklah aku, aku blogger tegar okeh, hilang nafsu nak taip entry lelaju , nak publish entry cecepat, betul tak? Angguk angguk.Aku taw itu yang korang fikirkan?

Kalau tahun lepas ,blogging adalah trend.Semue orang ada blog, semue nak jadi cam si peah si peot, tapi tahun nih contest, giveaway pun agak kurang.Suram sunyi, itulah dunia blogging sekarang.Even life duk dekat asrama je pun nak update gak,cerita pasai bende yang same je kan? Akulah tew.Yewyew.

Tapi tahun ni memang nampak betul kesuraman dunia blogging.Selalunya kalau tetengah malam memang ramai menepek depan lappy and sibuk berzikir dengan keyboard, tapi tahunn ni, malam tadi tidur, pagi tadi bangun, hanya ada less than 10 entry baru! Sangat sepi kan dunia blogging sekarang?

sis yuyu dah tak seaktif dahulu, sis nisa update pasal eventevent je, sis fl as usual sangat jarang update, sis epal  and so on, muram suram.Sedih, dah tak dapat nak baca coretan diorang lagi.Adek adek blogger pun dah kurang update tutorial , citer citer cam hanan and putryy, haii muram weyh muram!

orang yang tak pernah bosan mengupdate walaupun secebis tentulah beng ten! bhahahaha #gelak terabur.

buzzbuzz : you should read his tweet, veryvery sempoi and also islamic baby, https://twitter.com/#!/faiznawawi

1 comment:

Nurul Khaleeda said...

Btol tu , Eeda pon rse cm2 jgak .