Saturday, February 18, 2012

first time gune blogskin, :))

Assalammualaikum.



Phewphew, hewhew, batuk batuk, akhirnya berjaya juga aku edit blogskin.Alhamdulillah, first time aku cube gune blogskin, and here we go, okeyh takk? Penatt aku edit, dari pukul 3 petang semalam sampai pukul 4 lebih, then sambung malam tadi lepas tuh sambung pagi ni, ya Tuhan, susah nak puaskan hati sendiri, lagi susah nak puaskan hati orang.

Banyak dugaan bile gune blogskin, sebelum ni aku penah try gak, tapi gune blog lain, tak berani nak cacatkan blog aku, aku dahlah beginner lagi kan, kang salah  tak haruu.Antara dugaan terbesar aku rasa bile kite nak buat entry tak boleh preview, adoyay, tapi tak pe.Every good deeds have a reply. #quotessendiri.Ahaks.

Tapi memang macam gila, homework memang melambak, tak payah cakaplah, ujian next week, tensi! Muet test in 3 days! Speaking lak tuh!! Aku nervous weyh, give me some courage, please.

So just nak update daily dairy.
Semalam kan, petang aku ingat nak update, tapi sumpah aku cakap , aku memang jadi lupa dunia bile designing, first time aku designing kat asrama! Hooray ! Hooray! Bile makayah aku sampai semalam aku stop, lepas tuh direct mandi dan solat, ingat nak sambung malam, ade lak pelajar asrama kene histeria, aku ni penakut dan pengecut, tak berani langsung nak tunggu padahal aku ni pengawas asrama.Tak bertanggungjwab langsung.

Tapi semuanya dah okeyh , alhamdulillah sangatt .
Okey dearest peeps, have a nice weekend.Shutdown - just testing blockquotes.:))

No comments: