Saturday, February 11, 2012

Hari ni aku nak bukak rahsia.Bukak rahsia terdalam jauh dilubuk hati.

kenapa awak handsome sangatt?


Assalammualaikum readers, followers, sisters, bloggers and friends.


Hai hai, second update, sekali update , nak update je, padahal point dye same je kann, bia bia, suke suke.
Hari ni nak share sikit sikit story about my blog, hewhew, silalah clap, sejak sejak aku design blog aku yang latest ni aku banyak mendapat feedback yang puji memuji budaya kita, ape aku nak cakap terima kasih.Aku masih belajar.

So korang pun boleh design blog korang macam aku, actually korang boleh je google, tapi kalau korang ni keturunan tengku pemalas dari negara pemalas , so terpaksa lah aku puteri rajin dari negara rajin membantu korang, insyaallah.

Hari ni aku nak bukak rahsia.Bukak rahsia terdalam jauh dilubuk hati.Aku nak share pasal design blog aku, korang pun boleh dapat blog seburuk aku .Hewhew.

Header : Tuto Header Hidayah #its work.Cume follow step by step, jangan malas untuk membaca.
Post title & sidebar title : Tuto Hidayah 
Scrollbar : Tuto Ho 
Blockquote : Tuto Ho * actually tuto ni hover, tapi aku delete some codes.:))
Additional : Refer here and here untuk study moreee. :))

Semuenya bergantung dengan kekreatifan korang.:))

2 comments:

amy syahirah said...

patut la blog awak cantekkk .rajin design blog :)

ChiakiHidayah said...

mane ade, bese bese jer laa..:')