Saturday, February 25, 2012

jangan takut takut nak kritik.


Assalammualaikum.

Hai semua , phew phew penatt hari ni, sangat penat, yeke penatt? Tak kesahlah, janji aku penat sebab saket tekak, perit tekak aku ni.

This is the last post before balek asrama, minggu ni balek asrama aku tak bawak lappy , sebab minggu exam kan? bukan ade presentation ke kolokium ke, so tinggalkan kat umah bebaik, lagipun , minggu depan aku balik lagi nak amek muet exam lagi.

Ehm, anyway, actually post ni nak gitaw, yang blog review akan direview semasa cuti sekolah iaitu, lagi dua minggu, walaupun buat masa ni baru tiga orang join sobs sobs, tape tape, so korang yang tak join lagi jomlah join, kite perbaiki kelemahan dan menambahbaikkan kelebihan. winkwink.

lately agak ramai jugak tanya aku personally pasal editing blog nih dan nak hire aku.bukan aku tak nak kerja untuk korang, tapi bile aku letak link kat sidebar , no one asking, so bile aku remove ramai lak yang bertanya, so pada awak awak yang berminat nak hire saya, sila ke sini untuk maklumat lanjut dan pm saya di fb.

minggu ni saya tak bawak lappy so, ordering will be entertain by next week, okeh? so babai, thanks sebab supporting, jangan lupe Join Blog Review Hdyhdyh.:)

2 comments: