Saturday, February 11, 2012

Siapa korang untuk menghina kurniaan Allah?

u know what, u r so cute.
Assalammualaikum readers, sisters, followers , friends and bloggers.

Hai korang,dah dua hari tak update kann? Ade yang perasaan tak? Mesti tak, sobs sobs.Okeyh nak nangis sesorang, hewhew.

Tak apalah.ohokohok *clearing throat.Phewphew *tiup keyboard, akhirnya Berjaya jugak aku amek my own time bertemu dengan baby boy tercinta, baby boy ni lappy saye lah, kalau baby girl handphone saya, dua jantung hati, kalau  hilang boleh sentap!

Every time I’m want to type an entry, I’ll trying very hard to not make it personal entry, but I just can’t.Saya akan ambil exam muet in 2 weeks, itu yang konon konon cube menulis in English,but its fully broken.Tapi betul saya cakap, saya cuba nak menulis entry yang tidak berpaksikan peribadi, tapi tak taw lah, maybe genre blogging saya ni melekat dengan lifestory saya je, feel excited nak share everything dengan orang, whatever yang saya lalui.

Hidup saya tak seindah orang lain, hidup saya tak semewah orang lain, tapi hidup orang lain tak sebahagia saya.its actually a fact about myself.
Kadang kadang hati saya, takde orang jage, tapi saya ni sibuk sibuk jaga hati orang lain.Kadang kadang bile saya malas nak jaga hati orang, saya tembak jer, saya marah je, saya sindir jer, sampai muka diorang berubah, tidak selamanya saya bisa dibuli, tidak selamanya saya bisa dihina dan diejek.

Siapa korang untuk menghina kurniaan Allah? Saya ada mata, saya tak rabun, saya ada hidung saya boleh menghidu, badan saya gemuk, tapi saya takde penyakit.If you see truthfully, i'm much better than you.Mungkin saya tak secantik dye, tapi saya pun ada kelebihan yang orang lain tade, saya ada, saya ada segalanya.Faham?

Saya sayang kawan saya, Aisyah.:)) *tetibe

No comments: