Wednesday, February 1, 2012

The thing si aku dah lupe care nak study. #eh boleh pulakk?


Assalammualaikum

#The thing si aku dah lupe care nak study. 

Okeyh entry yang sangat membudget, peng peng, tembak aku, and still aku hidup lagi.dengki jeles dengan aku, like I care? Aku ni kuat kalis peluru, okeyh aku kene cepat bateri lappy aku dah low. 

Since last year, aku masuk form six selepas hampir setengah tahun bercuti, okeyh it’s a really great holiday, lepas tuh aku masuk form 6 aku macam lost, aku dah lupe how to study sampai lewat malam I dah lupe all that and its cause my life awesome, okeh , bile dah awesome sangat memang ai lupe segale galenye, 

Since tahun lepas aku fikir kenape aku tak boleh study macam aku nak spm? Kenape aku tak boleh nak stayup macam mase aku nak amek spm? Mengape kenape dan bagaimana? #harus bertanye begini untuk soalan pilihan A.B.C.D.Then bile aku fikir fikirkan oh, rupenye aku dah lupe care nak study.boleh pulak lupe, mestilah boleh ape lak tak bolehh

Kenape boleh lupe? #makan semut banyak sangat kottt.Mungkinkah aku memang berniat untuk tidak sambung belajar, oh tidak tidak, tapi tiada niat untuk masuk form 6 memang ade, memang aku tak penah terfikir yang aku akan pakai balek baju sekolah setelah aku niat habis habisan aku tak nak pakai uniform,ihatechuuuu.. 

Tibe tibe lak terpaksa masuk sekolah, adoyaii, benci dan saket hati betul taw, yelah tade u nak aku kannn. So terpaksalah aiii masuk form 6 dengan hati berbelah bagi, kehkeh, so ape niat aku post entry ni, adelah untuk tanye korang ape care yang polite untuk study kat asrama? Sebab aku tataw camne cara nak study kat asrama, ehhmm, aii takutt nak stayupp.:((

oh noo, blog aku dah kurang pengunjunggg, aku rase design aku memudahkan blogger yang gunakan berukben, huhuhu

1 comment:

Anonymous said...

It's very effortless to find out any topic on net as compared to books, as I found this paragraph at this site.
Here is my blog post - tmj health