Saya suka sangat buat assignment :) . Please hire me if you need someone who is passionate abt the job , but also some cash needed . WHATSAPP : +61073346402
HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Friday, February 24, 2012

Yeayyy, dah pandai wat gif picture!



Assalammualaikum.

klik sini dan sini, terima kasih.:))

 Akhirnya tercapai jugak cite cite aku nak buat GIF IMAGE, ala gambar yang bergerak gerak tuhh, terima kasih sesangat kepada Kemetot Chomel kerana sediakan tutorial yang tidak memeningkan otakk.Toce toce.

First first tadi dah giveup taw, sebab aku punyer frame tuh jadi timeline, ceh macam fb lak, tapi bile klik sana sini baru keluar frame yang betuulll, alhamdulillah, :)) 
inilah rupenye.oleh kerana memang ade niat nak post entry kalau berjaya buat, sebab tuh pakai perkataan FIRST GIF

Nanti aku dah expert buat gif nih, aku buat tutok ekkk, kahkah, belajar pun daripada orang haha.:)) Jangan lupe join Review Blog Hdyhdyh . U komen i, i komen u.:))

No comments: