Tuesday, March 13, 2012

ahaks.subuh update.

first time gune webcam lappy sendiriewww.

Assalammualaikum friends, bloggers, readers, and sisters #dah lame tak gune greet cenggini. 

Hai uolls. #hari hari gune greet cenggini.Hehe.Sekarang pukul 5.28 pagi, hari Rabu.Hari ni aku ponteng kelas tambahan.Cewahhh, jangan ikut aku ye adek adeks ku.Actually hari ni kelas geografi, sejarah dan pa.Lepas tuh ade latihan puisi dra which is stand fer puisi drama.Form 6 bakal adakan persembahan beramai ramai.sumpah aku excited.ade deklamasi sajak, nyanyian, drama and ape lagii ek? Korang datanglah! :p. 

So kalau aku tertinggal kelas pun, kelas sejarah dan pengajian am, hari ni cikgu PA dah cakap dye nak wat latihan graf, tapi latihan tuh aku dah buat, so kalau tak datang pun, insyaallah takde ape ape.cuti sekolah ni korang watpe? Aku as usual lah, duk umah jage adek, online, blogging but kali ni ade a bit twist sikit sebab insyaallah aku nak study sesikit , so insyallah no online.ye je aku ni kannn. 

Yelah cube fikir , stpm last exam aku dalam hidup nih, takkanlah stpm aku pun aku nak lingkup cam spm.tak mo tak mo.aku akan berusaha sedaya upaya aku.but ade lak gangguan, aku dah start tengok Heart String nih, camne? Doyaiii, tak pe takpe. Dugaan semua tu.Jom kita atasinya. :))
Ke-gentleman kau membuat aku terjatuh.Tapi aku akan cuba sedaya upaya menjalankan Dasar Tutup Pintu Hati.Concentrate on STPM derrrr, nak 4 Flat! - ladeni perasaan kejappp.:)

Anyway cmne dengan perubahan blog sya? Mesti korang nak cakap kan, kenapa berkaler maler? Dah tu tak contra pun, eh , saya nak buat kelainan lah wak, saya gune color matching, tengok background saye pun lain kann, saya mane penah buat seberani ni kan? Selalunya nak kaler lelembut je, cube kali ni wat lain sikit, adakah cbox saya masih dipenuhi dengan pujiannn? Header pun bebese je, semuanya bebese, tapi saya nak wat header hover.tapii tak retiiiik. 

Oh ye, sape taw buat header hover yang tukar tukar gambar? Comment me with link, pulishhh.

Jom ramai ramai singgah blog diorang.Tak rugi derrrr , tambah kawan meh.
a question from hdyhdyh's bloggie : nazifa :assalamualaikum . follow back ye hidayah :D nak tanya , kenapa babydoll.nu dah takboleh buka ? maksud saya , takseperti gambar dia atas . boleh tolong ?
beautiful answer : wassalam.insyaallah.babydoll.nu tak boleh bukak sebab dye dah tukar url. Url baru babydoll.nu : http://babydoll.girly.jp

No comments: