Saturday, March 3, 2012

alamak, Tasha Manshahar & Syed Shamimmmmm


Assalammualaikummmmmm.

Sila jawab dengan nada yang panjangggg jugaks! Kehkeh, sekarang pukul 5.58 pagi, lagi beberapa minit azan subuh, sejak pukul empat tadi aku tak tidur sebab layann video cover Tasha Manshahar dan Syed Shamimmm! Buat nada terperanjaaaat jugakk please.



Nak mengaku something nih, aku tak pernah minat penyanyi cover, baik dalam negeri atau luar negeri, dalam gua ke, luar laut ke ape ke, never.But today, aku dah minatttt! Aku minat Tasha Manshahar dan Syed Shamimmmm. #perlu ke huruf m banyak banyak.sangat perlu.



Lagu mr saxobeat popular kan? Tapi yang aku taw mr saxobeat dinyanyikan oleh alexandra stan dengan lagu tempat kakak aku g aerobic.and never know ade orang lain cover, sumpah tataw.Tapi macam mana aku boleh taw lak, jap eh bukak history, alamak ! identity tak dapat dikesan! Yang pasti aku baru tahu pasal kewujudan Tasha Manshahar dan Syed Shamimmmmm hari nih okeh. Exciteddd sesangattttt



Firstfirst aku bukak lagu mr saxobeat dekat youtube taw, #aku tak penah bukak youtube gune berukben, did you see your influence?, lepas tuh aku dengar, okeyh Tasha Manshahar so suwitt, tapi Syed Shamimmmm lagi suwitttt, suke sangat, versi diorang amat berbeza dengan original keh.much more sedapppp.



Ahhh, baru aku ingat , camne aku leh terjumpa video diorang nih, semalam aku download lagu be mine, tapi aku tak dengar sangat, so tadi free kan, aku search lah kat google lepastuh ternampak cover mr saxobeat.then dengar, then jatuh cinta, then start tengok cover hati ini, #yang ni lagi suwitt ceh, be mine dan benganggg.dengan kadar segera, aku menukar lagu blog aku! 

Aku sedang minat mereka.so aku pn surfing pasal Tasha Manshahar kat satu blog ni, Tasha Manshahar yang naik dulu kan , baru Syed Shamim, correct me if i'm wrong, baca baca, tapi takde pasal Syed Shamimmm,  so sad tapi berkat usaha aku, aku jumpa jugak bio syed shamimmmm and what make me more excited is die ex-student dsa and also my batch!!! But tak pernah pun nampak dye, :’(.Terkejut sangat bile tengok dye sek dato’sheikh ahmad seremban, nak kene tanya iwan tentang dye nih.



Bile tengok dye, maybe boleh aku katakan batch dye smkdsa ni minat menyanyi, banyak jugaklah kawan kawan dye yang selalu join persembahan sekolah.and sungguh aku excited sangat, dahlah muke dye sweet.:)
Lagipun video nih kan menunjukkan tasha manshahar dengan syed shamimmm ni simple jer, pakai tudung sarung je pun, syed shamimm pakai short je, adoyaiii, macam ade ura ura jatuh cinta jer.Kehkeh, anyway, aku memang suggest korang tengok video diorang bagi yang tak tengok lagillahhh.:))

Suke syed shamimm.:)

all picture credit to Tasha Manshahar and Syed Shamimm fanpage.

1 comment:

CikAnyss' :O said...

yaaa , yayang ,, i agree dgn u , i pon baru tahu ni , start surfing pasal tasya , hehe .. btw nak tnya niehh , mcm mana nak download lagu lm you tube , you pakai youtube downloader eh ? rep to my comment back ya sebab fibox i jrg check , huhu