Friday, March 16, 2012

datang rumah orang, buat macam rumah orang. bukan macam rumah sendighi.



Assalammualaikum sisters, friends, readers , bloggers and followers. #ececehhh.
Dah follow. Follow back.
Follow back.
Follow back yer. Dah follow. Jd0ne f0ll0w awq ... f0ll0w me back !done follow . follow me back ?
Recently, aku rase banyak gak bloggers yang letak tips, leave done follow kat cbox kan? Salah ke? Confirmlah tak salah. Sape lak kate salah. Enggak ade salah. Tade sesape yang bersalah #annoying betullah salah ni.

Tapi salah care korang. Care korang yang buatkan perbuataan tuh kelihatan salah disamping rase bersalah. Eceheceh,  aku kalau nak suh orang follow back, at least aku akan tulis, done follow! J. Ha, kau, siap sengih panjang lagi. Insyaallah blogger tuh akan trace kiter.

Follow back/ Dah follow. Follow back. - AYAT KLISE
Tanpa kata, tanpa salam. Kau mengarah aku? Kau terus minta gula gula dengan aku? Lahabau lah hai betull hai kannn, you know what, biler aku dapat jer comment cenggini, rase macam, kenape dengan dye nih, tade adab ke, ape ke. Eh aku pun manusia gak kannn?

Dah follow.follow back yerrr./ pleashhh
Ini sopan sikit sebab ade perkataan 'yerr' dan 'pleash', aku akan pergi dan terus follow. No doubt.

Apa yang cuba aku sampaikan? Ehm, mengikut firasat aku, korang datang umah orang pernah ke korang terus masuk and cakap , aku dah sampai, terus duduk buat muka sombong? Memang minta penyepak. Korang datang rumah orang , confirmlah korang beri salam, minta izin tuk duduk and so on. Takdelah terus redah je kann? 
Moral of the story, masuk blog aku, jangan sesuka hati nak mengarah aku, tak kisahlah kau dah follow aku ke tak ke, kisah lak aku, kau datang, buat baik, aku pun buat layan baik derrr.:))
demi untuk mempertahankan hak asasi aku. aku sanggup membiarkan buku buku tuh tertutup.


Jom ramai ramai singgah blog diorang.Tak rugi derrrr , tambah kawan meh.

No comments: