Friday, March 2, 2012

Freebies : Floral BG * sweet colour *


assalammualaikum.

Alhamdulillah, jemari masih kreatif.okeh hari ni memang mood nak bagi freeebies je, yang special nye freebies ni ialah, freebies backgroundand i made it kehh! alhamdulillah, jemari kudus masih mampu berbakti.kehkeh. kalau amek, comment dan credit ye, penat saye kontrakan warna, susun position dye, so give me some appreaciation keh? 

Ade lima colour, ceria ceria okeh , no gloomy, care nak amek, rightclick, copy image url . maleh nak letak url dye cehcehhhh

peringatan yer kalau gune bg ni, kene pandai naikkan kaler header ye, sebab you know tiny with standout color, kan kann? so kalau gune bg nih, memang mata noneng sikit,kehkeh, taknak gune pun tape, ni pun bg pertama yang saya buat sendiri.:) anyway, bg floral warne pink cantek taw! :)






 dah gune, comment dan credit taww, nak tengok jugak how you make it! :))

4 comments:

NOOR FATIN said...

cutenya bunga tu.. hehe awak memang berbakat :)

ChiakiHidayah said...

@NOOR FATIN haha alhamdulillah, gune brush je bukan lukis sendiri.:))

cik kiwi's said...

comel. hehe. keep it up..:)

Afiqah Adzan said...

Kite amek satu tau