Friday, March 2, 2012

Freebies : Header *I Got A Stories *


Assalammualaikum semuee.
Dah agak lama jugak kan blog hdyhdyh tade freebies barruuu? Kalau ade pun setakat background yang dicilok dari mycutegraphics.Esok muet, but aku tak study pape pun, insyaallah kejayaan milik aku berkat study kat sekolah, cehhh! 
okeyh hari ni nak bagi freebies, ala header je punn, and simple jer, sesuai untuk dijadikan jamuan makan beradab, kehkeh, so kalau yang amek tuh, wajiblah comment dan credit, aku buat sendiri taww tak.:))

width : 900px, height : 400px
*jenis header ni kalau order topup rm3*




 cara nak amek, open link in a new tab, rightclick - save image as , *phewww,, malas nak letak url lettew.:))
p's : nak freestuffs lagi? suggest lah.

3 comments:

aiNAA kHOdOri said...

dear, sy amek taw =)

aiNAA kHOdOri said...

dear, sy amek taw =)

Anonymous said...

Saya ambik satu ye? Thanks :)