Saturday, March 3, 2012

lepak-ing at http://roflquiz.com


Assalammualaikum, gendang gendut tali ketapi, nak cakap cikit, tahniah kak nisa menang galaxy s II! sangat bertuah badannn, kesayangan nuffnang betuii haha.:))

Aku baru bangun tidur ekcelli, ingat nak buat homework, tapi dah terkandas depan laptop, pengaruh!! So hari ni nak sharing sikit, aku ni kan suke take kpop quiz taw tak, kat fb ke , kat namegen ke mane mane lah, as long ade kpop quiz mesti aku nak try.Hewhewww.

So saje nak upload gambar bebanyokkk, kasi korang jeles hakhakk, anyway aku rasa aku ada jodoh dengan yunho dbsk, sebab asik dapat dyee je, haha.:))







sunny <3 ni bukan sunny keh

oh yeahhh! 

khunnieeee!

cit tul,asal lah tak dapat dongwoon!

aku suke betul jaybeom taw, bukan jay park.
korang pun boleh menanam impian dengan mencuba pelbagai kuiz untuk memanjakan hatii, eceheceh, http://roflquiz.com so jomlah compete! hahaaa

No comments: