Saturday, March 17, 2012

live update #pergh tiru tasha manshahar! kehkehhh

boleh tak hidup semeriah nih? at least kene ade kaler hitam dan grey. 

Assalammualaikum.  #currently watching sbs gayo daejun 2011

Ahaks , skip sekejap. Relax sekejap. Aduhh penat menyalin pembetulan sejarah tamadun islam. Panjang lebar kisah piagam madinah yang bertujuan untuk menyatu padukan penduduk madinah yang terdiri dari golongan ansar dan muhajirin dan kaum yahudi. Banyak usaha Rasulullah untuk menjadikan madinah sebuah negara islam pertama yang utuh dan kukuh.

Sudahh, sejarah meh. Kehkeh, malas nak fikir bebanyak. Tadi petang kan kan, aku study makroekonomi pasal pendapatan negara, Alhamdulillah masuk gak lah. Lepas tuh kol 3 tidioq then kol 6.30 baru bangun, aku solat asar okeyh! Cuma solat kat hujung lah, dosa dosa, jangan ikut ye adek adek.

Lepas tuh bangun geliang geliut dulu, pergi pasar beli oblong burger, pergh, sedap weyhh, mayonis kasi lelebih sikek ye bang, #ayat klise aku setiap kali g beli burger. Lepas tuh kan kite balek, kita mandi then solat kemudian makan seterusnya kan #eii perlu ke aku cerita?

So korang, cuti sekolah nak abis dah, tinggal sehari lagi, kerje sekolah dah siap? Dah gosok baju? Kite dahhh, okey sangat menggedik kan. Klah, ni live update kan, in the middle doing my kerje sekolah yang menimbun tukk, so korang, jage diri bebaik, jage adek adek korang bebaik, sekarang banyak orang jahat, tak kire kat mana mana taw. Aku sekang pun jarang bagi adek aku main kat taman cam dedulu. Dah tak selamat dahhh. So take care, garnier #tetibe.

nampak tak kesucian wajah aku . ecehcehhh, kau, jangan mainkan hati aku lah sengal!


Jom ramai ramai singgah blog diorang.Tak rugi derrrr , tambah kawan meh.

1 comment:

Aien Shitobi said...

Jom join contest ini . Syarat - syaratnya senang je . 30+ Hadiah awesome menanti anda di aien-nshitobi.blogspot.com/2012/03/contestst-cas-sie-emily.html