Friday, March 30, 2012

nak benti kejap je,kejap. :(

mengikut kajian, dalam lima orang pelajar yang sedang study group, pasti ade satu yang ade potensi mempunyai mental problem. kehkeh.

Assalammualaikum kawan kawan tercinta. 

Rindu sama ini belog tercinta. But sangat sayang akan tahun ni, so blog terpaksa dilupakan buat seketika. Timbalan Dekan Fakulti Pendidikan UM cakap kalau nak berjaya senang je, tinggalkan segalanya! Facebook , blog, handphone, and social life. But still aku tak boleh nak lepaskan handphone aku, for this time being, I think my galaxy y plays the most important role in my life. He can call, text, online, browsing, gaming and others.

Well, aku still cuba untuk tinggalkan dunia blog, sedang mencuba dan aku berjaya tahan nafsu bukak blog selama hampir seminggu. Alhamdulillah, aku terpaksa walaupun aku taw tade sape yang kesah aku update ke tak blog ni, aku tak kesah , yang aku taw aku ni tak pandai, so aku kene try really hard nak masuk UKM. Insyaallah. 

Ingat nak update blog ni tahun depan, dengan tajuk *selepas setahun *, ahaks. Tapi rase cam kejam sangat lak kan? Penat aku collect followers, lepas tu tinggalkan depa tanpa berita #ceh retis aku derrr. So aku pun nak ambil keputusan dengan menghantar entry ni dengan penuh rasa syahdu.
Tapi tak bermaksud, aku takkan update. Mungkian ade , satu dua update sebulan, lepas gian kottt. 

Facebook , sangat mudah untuk aku tinggalkan, blog , insyaallah senang jugaklah, yang tak boleh ditinggalkan ialah PHOTOSHOP dan BLOGWALKINGGGG! My heart ni tak boleh nak nengok cute brush ke tag ke ape ke anything related with ps.

Aku ni jenis yang kalau blogwalking memang tekunlah, sehari tak bukak my fav blog memang tak sah, ceh, nak kene bace gak, at least bace entry lame pun jadilah asalkan ade gak something yang gak aku baca. Kan bagus, aku tekun belajar macam tuh. Tulah aku , pemalas.

So korang , aku nak susun sepuluh jejari comel yang kontot ni, nak minta maaf jika selama aku blogging ni aku lukakan hati korang ke, calarkan kereta korang ke #sangat tidak kene mengena. Ape apelah, say sorry to you! Selamat hari raya! 


bye awak, jage diri leklok. doakan kejayaan saya. amacam header baru saya, tomei tak? simple je kott.

No comments: