Tuesday, March 13, 2012

Review Blog Hdyhdyh #ceritaaaa

Assalammualaikum. #klik encik nuff nuff kite dulew..


Hai uolls.Hari ni nak abiskan hutang.Hutang ape eh ehh? Ala tak ingat hutang nak review blogg.Walaupun hanya tiga je submitter, aku tak maluu, aku tak maluu langsung sebab nilah caranya aku nak tengok corak blog aku nihh.Tak delah aku terus meladeni perasaan.Okeh jom kite teruskan agenda harian kita.Upss, lupe pulak, oleh kerana ade tiga je, link blog diorang ni akan ade dalam setiap entry aku selama sepuluh hari, dengan promosinye lagi, dah kate tujuan review tuk naikkan readers kann kann? #takyah nak buat muka menyesall haha. 


Ayoyo, blog ni so sweet.Header , sidebar ade gambar mr pakwe.Sumpah jeles! Hehe, cik maziah ni sebaya ngan kitew taww, tp dye duk butterworth.Jiran kak Lyssa ehh? Hehe blog dye simple je, background dye sumpah comeellll.Suke ^^, cume maybe awak kena besarkan sikit kat font size tuk bahagian post.Yang lelain sume okeh.Jeles tengok spek mata besar tuh.Beli katne? :p Saya doakan kejayaan awak dan blog awak hendaknya.Jom meriahkan blog dye.:))
http://kasihsayang4ever.blogspot.com/ 


Blog ni milik kawan sekolah aku dedulu.Blog dye sangat purple.Sesuai lah dgn name blog dye Purplelicious.Aku selalu gak jenguk blog dye, sebab member aku kan, nak gak taw story mory pasal kawan aku.Ama ni engineering student study kat poli engku omar.Sama tempat dengan qila dan iwan.Nak puji design dye, kang kate aku puji diri sendiri.Eheks.Saya doakan kejayaan awak dan blog awak hendaknya.Jom meriahkan blog dye.:))
http://emolovecookies.blogspot.com



Blog ni mencabar.Pemilik blog ni namenya Aisyah.Cam name kawan kitewww.Hehe, sebab blog ni ade security which is tak boleh right click.So header diatas saya gune Photoscape.Kehkeh.Blog dye ni kalau tak silap saya blogskin, tapi buat cam washed denim kann? So sweet.Aisyah never stated umo dye tp sye assume dy awal remaja kott, sebab cara tulisan dye.Adek , bukak internet diam diam eh.Hehe..Saya doakan kejayaan awak dan blog awak hendaknya.Jom meriahkan blog dye.:))
http://e-schaloveyou.blogspot.com/ 

No comments: