Saturday, March 10, 2012

So how life, bloggie?

setakat cukup syarat! :)
*Assalammualaikum, hye guys.

Are you still remember me? Please don’t forget me, please please.Laptop saya kene virus, dari kelmarin tak boleh nak bukak fb dan blog, memang nervous sangat , sebab first time laptop saya buat hal, saya mintak maaf sangatt, sebab tak dapat nak entertain korang, adoyaii, dayahh..

So how life, bloggie? Blog ade naik? Blog dah okeyh? Alhamdulillah, syukur..saya ni ha je, tak menepati masa langsung, saya minta maaf sangat dengan kak ieyha, sebab laptop saya ade virus, photoshop stuff semue dalam tuh, kalau gune pc umah, tak banyak things yang saya download seperti mana ade dalam laptop saya,

So how life, hidayah Rashid? Ehmm, life is not happy like I always hope.there’s always upside down, kadang kadang aku terlampau gembira, kadang kadang aku terlampau sedih, I need someone who can rely on.who can talking to, who can listen, and who can comforting.

Lonely? Do you think I’m lonely? Absolutely nott!!! Geleng kepala sesame, I won’t feel lonely dearest, because I have mummy abah and family, aisyah, yan, tika tika, and ella, with nisa, all friends who willingly listen to my story, my voice and also whisperer.Forever Happy #ihope.



a question from hdyhdyh's bloggie : Nana: Salam dear ,babydoll.nu tuhh ape ye ? Boleh bt tuto tak macam mane nak guna babydoll.nu tuhh .. kena dftar ke?

beautiful answer : wassalam.babydoll.nu adalah sebuah blog wanita jepun yang sediakan ratusan icon yang comey comey yang sesuai dijadikan favicon, posttitle icon atau ape ape kerana icon nye dalam bentuk gif.cara nak gune, just arahkan cursor kat mana mana icon then rightclick, either copy image url atau save image as.:)), can study more > here <

p/s : entry aku yang ini telah membuktikan walaupun jumlah followers aku banyak, tak semuw view blog aku, and tak ramai yang meriahkan review aku, review akan dilakukan sebaik saja aku dapat laptop aku balek, ala bukan banyak pun tiga je.:))

No comments: