Friday, March 16, 2012

tolong doakan aku.

friendship never end. insyaallah.

Assalammualaikum sisters, bloggers, readers, friends, and followers terchenta! 

Well, its really hard when suddenly you want to change your lifestyle or to be accurate, your study style. I used to study in last minute, a week before exam. But I don’t know why, this stpm year give me some freaking out #english berterabur. No milo tabur here!

Cehh cehh, but aku rasa nak tidur, tibe tibe aku fikir, camne ni aku tak study lagi! And once again i’m wake up.  Aku ade puluhan drama korea dalam hard disk aku, tak termasuk empat kdrama yang aku beli kat rojakstory, and ofcourse tak termasuk lagi dengan vampire diaries yang bakal ada dalam hard disk aku bulan empat nih, and tak juga termasuk a tons of k filem yang kawan kakak aku bagi kat aku, belum termasuk lagi running men episode sampai 76 dan family outing all episode. So korang boleh fikir, betapa banyak nya drama yang aku ada, but aku baru selesai tengok scent of a woman dan in progress heart string.

Berlagak? Sudah tentu tidak. Cuma nak tekankan kat sini, yang stpm kenapa kau kejam sangat? Kau tak bagi aku berserunuk lagi ke? Sumpah aku tak suka. I used to finish kdrama in 2days, but now I just finished second episode of heart string after two days. Stpm, sangat kejam.  

so korang, aduyaiii, aku busy sangat. tak pernah aku sebusy nih dan tak pernah aku setakut nih. tolong doakan aku yerrr. :)


tulisan aku masa wat sejarah. okeyh piagam madinah.

Jom ramai ramai singgah blog diorang.Tak rugi derrrr , tambah kawan meh.

No comments: