Saya suka sangat buat assignment :) . Please hire me if you need someone who is passionate abt the job , but also some cash needed . WHATSAPP : +61073346402
HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Wednesday, March 7, 2012

update, ade orang tak?



Assalammualaikum peeps.
Phew phew, tiup blog berhabok.Dah tiga hari tak update, memang rindu, sebelum ni kalau kat umah kalau boleh hari hari nak update, tapi sekarang, ehm bukak lappy pun malehhh, malas, nak kuarkan dari bag lagi, tunggu dye start lagi, adoyy cabar kesabarannn tulll.

Order blog tak siap siap lagi, padahal takdelah susah sangat permintaannya, cuma aku ni busy, busy sangat, nak stpm nih macam macam bende kene buat, result dah lah lingkup ujian first nih, rase macam nak sorok muka bawah katil je, sebab result ke laut.Takut lak stpm.

so aku harap sangat aku mampu habiskan design satu blog , hari ni.Sebab tak sanggup nak biarkan orang tertunggutunggu.k papai.love u olls, thanks sebab follower syaa dah ade 600, what can i say, alhamdulillah, u just blog random things.:)

1 comment:

aleen aiden said...

uu gudlak untuk stpm ok! alin dulu amik stpm jugak. :)