Thursday, April 26, 2012

blog aku akan berubah. :))


Assalammualaikum.

Holla semua. Alhamdulillah, akhirnya berjaya jugak aku menyelesaikan homework yang membukittt tuhh .

Hari ni aku nak cakap sikit yang blog aku ni bakal ade perubahan yang memberangsangkann, eh eh apee? Jangan nervous sayangg *budget je  kann. Apa yang aku maksudkan ialah, 

Apa yang korang perasan tentang blog aku sejak aku berblogging secara aktifann? Kalau bagi aku, aku selalu sharing tentang life aku, crush aku, personal stuff and most of them are tips dan tutorial serta freebies. 

before this, if aku bukak internet i used to surfing about how to make blog more beautiful, more and more . but now , aku dah malas nak mencantikkan blog lagi, gunalah design pekasam ni haaaa .

Sekarang ni bile bukak internet je, apa yang aku surfing, hanyalah downloading, downloading and keep on download. Download movie, lagu, show, and more moreee. Hobi baruuu. :)

Ape lak kaitan dengan blog aku ni haaa? Kaitannya ialah, blog aku akan assist korang how to download, where to download and so on, so blog aku ni ala ala rojakstory lahh. tapi versi anjing dan kucing. So korangg, keep on support me, even i jarang update, tapi korang still support i kann? Bagussnye. Keep on. Love yaa... 

inilah Taicho Taicho aku yang garang nak mampus masa kem. Tak senonoh update pic diorang je. Hehehe, diorang cool dan sporting .:) Picture credit to SiLipas.

No comments: