Saya suka sangat buat assignment :) . Please hire me if you need someone who is passionate abt the job , but also some cash needed . WHATSAPP : +61073346402
HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Monday, April 16, 2012

update, saya rindu sangat nak blogging.

Assalammualaikum. *phewww tiup keyboard.

Hai hai, *ehem, betulkan kahak. Lama tak blogging. Rinduu takk? Takk? Okeng, *mengundur diri. Rindu betul nak menaip, rindu betul nak bercerita. Rinduuuu sangattt. Tapi saya terpaksa tahan nafsu saya. Terpaksa tahan, but hari ni saya kalah bile saya blogwalking, blogwalking, or sometimes blogjogging, *more cool, i sexy and i know it, #blurpp.

saya memang takde story, kalau ade pun takat cerita pasal puisidra, lawatan sana sini, hari ni saya baru balek dari parlimen, hewheww,. perlu ke saya teruskan life as a blogger? atau patut ke saya fokus kepada stpm je? how nerdy am i. saya penat, tapi saya tak dapat nak tidur, mungkin terlampau letihh?

saya ada masalah. windows 7 ultimate saya ni are declare as not genuine. Ha? saya tataw pun memende genuine tuh, tibe tibe lappy saya dah start slow nak mampus, saya tensionn sangatt. Tolong saya please.

ya ampun saya sangat rindukan dunia blogging, where i can expressed my feelings, thoughts and so on. Sungguh, tengok blogger lain sibuk mengupdate ceritta atau kisah *okeh same kan? , aku jeles. Jealous sebab aku tak mampu nak buat macam tuhhh. Auwww.




byebye, wassalam. bagi saya semangat nak blogging. ^^,

2 comments:

IEQAH said...

aloloooo keep it up..rajin rajin berblog yee :)

Ankit said...

for subtitles of movies and tv series visit here
www.andwid.com