Thursday, May 31, 2012

nak jadi diri sendiri.

KITE SELESA BILA DUDUK DALAM RUMAH


Assalammualaikum. .

Eh awak kat sana, jawablah salam titew. Gedik betuuii. :)

Hari ni tetibe nak citer sikek pasal life saya. Life kite yang boring superb nak mampuih. Saya lagi selesa bertweeting dan blogging. Kenapa? Saya bebas jadi diri saya. Saya bebas tangkap gambar dengan mulut nyotnyot, wat muke mintak penampar. Saya suke.

saya tak bebas jadi diri saya bila saya dalam facebook. sebab apa? sebab kat facebook banyak kawan saya. saya ni kat sekolah pendiam hanya dengan kawan kawan yang rapat je saya ni hoo haa sikek . tapi dengan orang yang saya tak rapat, saya prefer silent.

bila kat fb saya malu nak letak gambar gambar saya, sebab jujur saya cakap, i feel different whenever i'm capturing a picture. muka saya dengan gambar yang diambil, agak berlainan. much more cuter. much more beautiful. permainan mata. 

sebab tuh saya segan. :) so dude, do follow me in twitter and blog, so you can know me better lah cam ni. :)


SAYA TAKKAN BERANI LETAK GAMBAR NI KAT FB. AWW. 





1 comment:

athiQistina said...

hee . suci jer muka (: