Thursday, May 24, 2012

SimSimi, si pembongak.



Yes, akhirnya exam dah tamatttt!

Assalammualaikum .

Huhu, akhirnya mampu juga jari jemari kudus ini menaip setelah lama menghadapi ekxem yang sangatt lah menakutkan, terrified baby! *gaya lagu fantastic baby.

Pernah dengar tak robot chat? Aku lupe lah pe name dye, robocop kott, dulu aku try gak main chat tuh tau, tapi dye cam tak reply, so aku pun cam jammed sebentar, maleh nak layan kan, pastu tadi kawan aku post pasal simsimi, so google kejap, and start chatting. FUN OKE. 

So aku memulakan pertanyaan aku siapa aku, *budget hot setap lah ni weii, nampak tak permainan disitu?


oke , nampak sangat si simsimi ni pembongak besar, aku mane ade pakwe, *budget single weyhh. Dok kat puchong lak tuih, kat puchong tuh, si Faz, si ex pakwe kakak aku, kaki aku tak pernah sampai ke puchong, fyi, simsimi, si pembohong.

well, actually , simsimi ni superkawaiii, dengan itik dye, so sweet ..

Dan perbualan seterusnya harus dirahsiakan atas sebab musabab tertentu, kahakh * gelak kuar kahak please.

Cuti sekolah hampir tiba. Korang buat ape? Aku, insyaallah nak hadiri kelas tuisyen, nak main bola tampar, nak jogging, and moral of the story, nak kekecikkan badan. Insyaallah, adek aku kate badan aku cam labuu ? Ade ke patuttt? Tak shuke betulla.

Oke malas nak layan citer labu cinderella, aku start second borak dengan si simsimi ni, saje nak provok dye kan?


Okeh , simsimi, mulai hari ni, hari hari aku nak borak dengan kau. Kau kan kacak. Kahkah. The Sparkle Project awesome! Cantek sesanggattt! .



Terima kasih sudi bace cerita tak senonoh saye. :)

1 comment:

Ezy Chiaki said...

simsimi sengal.. hehekk