Saya suka sangat buat assignment :) . Please hire me if you need someone who is passionate abt the job , but also some cash needed . WHATSAPP : +61073346402
HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Saturday, June 30, 2012

‘ akak ada belogg ehh?'



Assalammualaikum. Hye all peeps.

Ohok. Ohok. Tajuk dah menunjukkan isi penting. Memang tiada istilah sorok menyorok didalam entry ini. Yuhuu semua, entry ni dalam bentuk past tense keyh. Disebabkan oleh entry ni ditaip pada hari khamis yang lalu dan dipost pada hari ini, hari sabtu. Mengapa? Mengapa? Mengapa engkau mengepost entry ni didalam bentuk past tense? Hal ni disebabkan kerana esok aku baleekkkk .

Adakah saya digelar blogger sekarangg? Ohok ohok. Takpayah nak kereekk sangattlahh. Follower baru berapa kerat dah nak gelibakkk. Haiyaaaa, mane adeee. I tak gelibakk uuu. Anyway, actually aku nak sharing rasa happy dan gembiraaa.

Kenapa ? kenape? Kenape? Alhamdulillah, usaha aku dari tahun lepas which is April 2011, I guess, berblogging membuahkan hasil. Waahhh dah setahun dah blog aku! Dah boleh merangkak lahh, andainye baby belog! Auchakk! Auchakk! Sayang mama ! sayang mama! Okeh mental sikitt.

Ade sebab aku bahagia. Ade sebab aku suka. Hal ini disebabkan oleh blog aku dah semakin dikenali. Auwww. Perasaannya. Ne ade, hal ini dibuktikan apabila ade adek asrama form 6 aku yang tak pernah aku kenal dan tak pernah aku lihat bertanya , ‘ akak ada belogg ehh? ‘ . aku agak sentaplah. Eh ade orang kenal aku lah. Alhamdulillah. Syukur.

Aku berblogging bukan tuk feymes eymes pun. Cukup sekadar aku ade tempat untuk meluahkan perasaan, untuk berkongsi kekreatifan menghasilkan karya. Mungkin aku tak secantik fatin liyana, tak sepetah nisa kay, tak segamble maria elena. But aku ada aku. Aku ada keistimewaan aku sendiri yang aku sendiri tak tahu apa.

Anyway, entry ni mengucapkan terima kasih kepada mereka yang menyukai blog aku, memuji blog aku, menyinggah di blog aku. Setiap singgahan memberi aku seribu erti oke. Aku sangat bahagia. Sayang kamuu. Heart for you lahh! J

entry ini telah ditaip berabad lamenyee. =..='





1 comment:

Maiyah said...

salam..

tahniah..