Friday, June 1, 2012

Because Its You by Tiffany + Update sesikek.

senanya kan dalam SNSD aku paling tak shuke Tiffany!


Assalammualaikum girls out there. Bring the boys out! Okeh sangatt tetibe. Currently tengah layan Love Rain. Agaga. Lain sangat muka In Ha muda dan tua. #diskiriminasi sungguh aku ini.

aku tengah layan sampai episode 8 nih. mase si In Ha kejar so Yoon Hee, well drama ni catch my eyes bukan sebab geun suk but sebab line story yang ceritakan true love. but then the same line story with other came out again, agagaga, lelaki cool, perempuan panas baran, gaduh gaduh jatuh cinta. thats y dah malas nak layan kdrama lagi. seriously nak cari yang lain sikek . macam Cinderella Step Sister. Best drama ever keyh. itu perempuan cool jantan cam pfft.

tujuan entry ni dipost adalah untuk menambahkan entry under tag #lirikagufav. pheewww. menyimpangg sudah. insyaallah ni last kdrama aku tengok tahun ni. fokus fokus. nak stpm nak masuk u. agaga, atotot comelnye awak, dah klik litlap itlap kat ataih tuh? k.k. follow twitter kiteh agagaga. @chiakihidayah. do mention keyh.

Because Its You - Tiffany .

Don’t say that you’re sorry
Love isn’t over for me yet
If we break up like this
What do I do, what do I do?

I just have love alone but I can’t even love
I can’t even say the words that I really want to say
The love that is getting farther away
The words that I can’t keep – they are making me cry

Don’t say thank you
I want to give you all my love but
If we were to truly be strangers like this
What do I do, what do I do?

I just have love alone but I can’t even love
I can’t even say the words that I really want to say
The love that is getting farther away
The words that I can’t keep – they are making me cry

I love you – what do I do because I love you?

It’s okay even if it’s a painful love
Even if I erase the last love in my life
You are someone that cannot be erased
Even if it’s a sad destiny, I can’t let you go
I love you because it’s you


Because to me, it’s you
try masuk in their heart.

#currently tengah study care wat cursor sendiri. kalau saya dah master, saya buat freebies ek ekk. :) kenape aku rase post aku kali ni cute giler? oh dayah, anda semakin cute nih. Agagaga

No comments: