Sunday, June 17, 2012

belog berhabukk + cara dapatkan event dari Nisa Kay.


Assalammualaikum. 

Lama sungguh tidak update. Adakah anda busy wahai Chiaki Hidayah? Sudah tentulah ya! Saya busy download movie movie latest. Nak tunggu umah aku pasang internet yang speednya tahap hebatt tuh memang tidaklah kan ? terpaksalah aku mempergunakan internet sekolah yang super excellent. 

Ohok, ohok, banyak habuk disini mahhh. Dengan takde catnye, my blog agak plain, naseb beklah aku still kekalkan colour colour didalam content. Tidaklah rasa kusam sangatt. Sekarang ni aku dah penatlah nak edit edit blog bagai ni, banyak lagi bende penting yang boleh aku buatt, pfft. 

Bila kenangkan result exam midyear ni kan, rase macam nak benti sekolah pun ade, susahlah stpm ni. Sungguh. Otak kauu boleh mereng kalau masuk stpm. Nasib lah aku ni dok kenangkan muka mak ayah aku yang berhabis ratusan ringgit untuk beli buku bagai, walaupun aku tau aku menyusahkan mereka. Harruslah anda menghargaii keduadua ibu bapa anda *iklan khidmat masyarakat daripada hdyhdyh.blogspot.com

Tadi aku baru tengok random vlog nisa kay. As usual dah lame download baru sekarang berkesempatan nak tengok. Aku ni bukan boleh stay sangat kalau ade internet. Ade je bende aku nak google, ade je bende aku nak cari, anyway ade tak sesape tahu kat mane nak download bitzipper precracked ? first first video kak nisa kay tuh cam tade hala tujuan, but then die story pasal macam mana die attend banyak event. Jealous kannn? 

Kalau ikutkan kata katanya, kak nisa kay dapat event melalui pertukaran name card. Katenye penting. Setiap kali pergi event kenal orang baru, jumpe kad baruu, add up new event. So daripada situlah die dapat jemputan ke mane mane event. Then die kate kite kenelah maintain traffic kite, so barulah orang luar tau adakah kita ni sesuai nak cover produk diorangg? Well, aku tak rasa blog aku boleh cover apa ape produk. Pfft. 

Oke tak aku intrepet video beliau kearah bentuk kata kata? Agagaga. Blogging secara serius. Blogging secara serius. My name is khan and I’m not a terrorist. Oke tetibe. Blogging secara serius, mungkin bukan sekarang bagi aku, blog bagi aku sekadar tempat meluahkan perasaan, as I said before, blog dan twitter tempat aku menjadi diri sebenar aku. Tangkap gambar buat mulut nyotnyotttt. Agagaga. 

Memang dah nampak kan trend aku update blog? Waktu balek rumah je aku update. Ehemmm, forever alone. *kau tak baik buat aku macam ni ? Insyaallah, aku nak review movie hoore hoore dan buat tutorial download movie bagi mereka mereka yang bertanyaaaaa.

nanti saya ngap awak , baru awak tau. 

tak mo tiru saya. tak mo tipu saya. tak mo kenekan saya. saya ada hati , dan saya pretty sure yang mak awak pun ada hati dan perasaan maka die pun tau bagaimanakah hati seorang perempuan.

2 comments:

AmyZana said...

sye pun x confident yg my blog can cover ape2 product xD

and sye pun blogging utk fun-fun je :)

Anonymous said...

sye pon smew...