Wednesday, June 6, 2012

Freebies Cursor #Kawaii Cake

sebenarnya ini semua alasan. =..=' . Nampak tak permainan dye?

Assalammualaikum dan salam satu Malaysia. 

Akhirnya bertemu kembali kite dalam ruangan, *weh dayah takpayahlah! . eish hati kecilku ini sangat jeles akan diriku. *tunduk muka ke bawah. 

Ay ay korang. *masih tataw camne nak greet korang. pfft. takpelah , seperti yang dijanjikan di entry entry sebelum sebelum ni, aku bakal menyajikan korang freebies cursor lagii! yeayy, yes aku akui, cursor kat cursor-4-u sangatlah tidak comey, tidak bermakna aku cakap cursor aku superkawaii, tapi much betterlah dari cursor-4-u. 

hari tu aku bagi korang freebies cursor rilakkuma dan kirby. hari ni aku bagi korang cursor kawaii cake. all cakes aku dapat dari devianart. tapi aku lupa siapa artist dye, jika salah dan silap , maafkanlah. but still credit kat aku ehh, penat aku cari gambar, edit, potong, crop bagai, so hargailah aku sikek. :)

right click - copy image url







cara nak wat Design - Page Element - HTML/ Javascript - paste cod kat bawah ni.
<style type="text/css">body, a:hover {cursor: url(URL IMAGE), progress !important;}</style>
sila comment dan credit jika anda guna dan berpuas hati . :)

#nowplaying Running Man Wedding Race . Terkentut kentut aku gelak. pHeew.

No comments: