Sunday, June 3, 2012

Freebies Cursor #Kawaii Kirby

Assalammualaikum. Hai uoolls yang superawesome! Buat ape tuh? Pepetang ni adakah anda sedang sibuk menghedit blog yang anda super gorgeous tuh ? So sweet lah awak ni. Jom tambah kekiutan blog awak dengan freebies hasil daripada air tangan saya! maaf ada bau hamis sikek. Kehkehh.

Petang ni aku kasi versi Kirby . Kenaii tak siapa kirby tuh? Aku pun tak kenaii, but dye super kacak. Pheww. Malas nak cakap bebanyak.

right click - copy image url






design - page element - add a gadget - html/javascipt - paste code kat bawah ni - then save!
<style type="text/css">body, a:hover {cursor: url(URL IMAGE), progress !important;}</style>
Dah gune pepandai credit. act mature please. hargailah sikek. :')





No comments: