Saturday, June 2, 2012

Freebies Cursor #Kawaii Rilakkuma

suka bebenor aku tengok Seo Jun dengan Ha Na dalam citer nih. Memori You're Beautiful coming again <3



Assalammualaikum dearest readers, *jemah disana, coming sini , coming sini.

Agagaga, seperti yang dijanjikan di entry sebelum ni, oke tak yah nak wat muke innocent,nampak norr tak bace blog aku, hewheww. aku dah wat freebies. dah lame betuii tak buat freebies, penat aku wat taw tak, boring tengok Love Rain, wat cursor, tengok balek buat balek. 

aku taknak buat semua freebies cursor dalam satu entry, aku akan buat dalam entry yang berasingan. makan senang lah korang pilih mengikut tetema nye pun kan, tanak cakap bebanyak. set #Rilakkuma sikek je sebab aku tanak kongsi kecomelannya dengan dikau. Phew..

dah amek . wajiblah credit + komen kan. :) #saya nak tengok gak hasil kerja saya kat blog awak. :)

http://2.bp.blogspot.com/-e6l1taT9bjk/T8o_XXuRWQI/AAAAAAAACsk/MbFfNJj7Rr0/s1600/rilakkumaduck2hdyh.png

http://4.bp.blogspot.com/-ToFlk99Yepo/T8o_YHRXU6I/AAAAAAAACso/ANUol2Mc9yQ/s1600/rilakkumaduckhdyh.png

http://1.bp.blogspot.com/-5H_yzHaVpLE/T8o_ZFKJ8qI/AAAAAAAACs0/8VFgXQV4uMM/s1600/rilakkumahdyh.png

http://2.bp.blogspot.com/-zGmlS2o64FI/T8o_aiwGZNI/AAAAAAAACs8/krlmz496Cvc/s1600/rilakkumahdyh2.png

Cara nak pasang cursor cecomey ni lak , Design - Page Element - Add a Gadget - HTML/Javascipt - paste kan code dibawah. 
<style type="text/css">body, a:hover {cursor: url(URL CURSOR), progress !important;}</style>
maceh. maceh. dah gune sila credit, nak refreebies pun boleh but letak backlink keyh. Satu malam aku wat woo. Hargailah sikek. :)

3 comments:

Hazirah_Hazril said...

nak bole?

ChiakiHidayah said...

@Hazirah_Hazril saya memang bagi freebies lah. :) credit keyh

Izyan Ayuni said...

ambik ok..Thankyou >,<