Saturday, June 30, 2012

just nak say a little helo.

if we look at the sky above, we'll know that God watching us. Every second.


assalammualaikum. hello peeps.

sungguh ku rasakan diriku ini insan tidak berguna apabila mula menganaktirikan belog kebusukan ini. bukan dianaktirikan malah dianakangkatkan, atau lebih teruk anak terbuang. oh sadiss *mata kelip kelip.



awok awok semua, sesungguhnya diri ini sangat busy dengan kehidupan seharian yang dipenuhi dengan kshownow, k2nblog dan kakidownload. apabila setiap tika dan masa ketika mula membuka browser tiga web wajib yang harus aku kunjungi, sesungguhnya sayang, itulah hobiku tika ini.

download dan download sehingga hampir penuh harddisk aku. oho, terpaksa aku mendelete beberapa episod daripada family outing 1, oh tidak kesemuanya aku delete. maaf. maaf. hari hari mendownload sampai naik kematu jari jemari ini menunggu idm selesai . oh tidakk.

you know kan, i suke letak gambar antara perenggan. ifeel awesome sungguh.


well, anyway, cukuplah tiga perenggan yang dipenuhi dengan ayat sasterawan kuh. ececeh, malas betul nak update lately ni. semuanya disebabkan kekangan masa. takde mase sangat nak update update bagai, lagipun life saya boring je, pergi sekolah balek sekolah, nothing more, so there's no worth lah kalau i update kan. 

sebenarnye kan, entri ni tade motip ponggg, just nak say a little helo. to you , to you *menari lagu teen top noww. ecehceh, sekang ni sedang meminati Infinate actually, oho, lagu diorang sangat awesome keh. you should watch fer it, cause , lagu sangat hebatttt. lirik lagu The Chaser the besttt!

Dah lama buat, tapi tak terupload upload. Daripada membazir baik bagi korang, right click - copy image url . :)




meong, meong, jangan lupe credittt! 
kbai.



No comments: