Tuesday, June 5, 2012

Tuto : Cara hilangkan I Understand and wish to continue *eh ko fikir blog aku lelucah ke?

Assalammualaikum.

Hai dear dear semua. Pfft. Pecah rekodlah  . Hari ni tak online langsung. Guna handphone pun tak. Hiks. Good dayah. awak kene ade masa tidur yang berkualiti , bisik hati kecil ku. maka tidur yang berkualiti itu aku dapatkan dari pukul 2ptg sehingga 7 malam . sangat berkualiti.

Hari ni aku nolong menolong korang korang yang baru sahaja atau pun sudah lama yang bukak akaun blog . Perkara ni pernah terjadi dekat aku gak sebelum ini, iaitu tahun lepas. ketika masih berjinak jinak dengan dunia coolblog. *ayat aku . yakni ade warning page sebelum masuk ke blog.

memang tak boleh lah *suitable for adults. aah, aku ajar cara cemolot. kuikui.

bile nampak warning ni macam blog aku mengandungi unsur lucah atau 18 sg je kan? sesuka hati je fitnah aku post cara cara ehem kohh kohh. maka haruslah aku hilangkan nya, kerna sudah terkeluar air mata aku dek fitnah sang blogspot.

jadi adek adek kakak kakak, abang abang mari mari sini, meh saya ajar camne nak hilangkan fitnah yang jahat dan membara inih.

Log in - Setting - Scroll ke bawah sikit. Sampai nampak bahagian ADULT CONTENT.



kalau kat bahagian Adult Content korang letak Yes, sila tukar kepada No. Maka warning page itu akan hilang. Lalu fitnah tidak berleluasa. 

Oke. dah siap Save Changes. :) Saaya tak perlukan duit jika saya dah membantu awak, saya hanya perlukan penghargaan dengan ucapan terima kasih. a comment could make my day. apatah lagi like. :)

1 comment:

Anis Zulhas said...

Waalaikummussalam . Yepp ! Tahun lepas , saya ade la try nak bukak satu blog niy , tengok ade warning macam kat atas tu teros tak jadi nak bukak ! Btw , thankyou for the tuto ! ^___^v