Friday, July 27, 2012

worst birthday ever. but still sweet. i getting tua lah .:)

perfect scenery
Assalammualaikum.

Lama sungguh jemari ini tidak menari diatas keyboard. Trololo. Hampir dua minggu barangkali. Tidak kisahlah, nafsu untuk berblogging itu seperti sudah berlalu, its like i wrote crap things. so malas nak buang masa borak kosong, nothing giving you.

but then mengapa still menulis? well, i just nak sharing my last birthday 23 Julai 2012, woohooo, i dah 19 year with a few days, iolls dah boleh kahwin trololo. but i nak share, first time my birthday without my family.

feel so sad keh. dah lah bulan puase, kat asrama lak tuih, memang feel so AWESOME . awesome lah sangat, you know what, i jarang dapat birthdayy gift, so i feel grateful if kau wishing me sincerely heart. iolls tak mintak much much keh. but still so sad.

the besties tak wish, she's look like lupa my birthdayy, sokaylah, what to do kan, my family wishing me in the middle of the day, so totally, the worst birthdayy ever. i've grown up, feel so matured la kan, but yet hati still sedih. seriously sokay. i bukan orang yang penting untuk sesiapa so i feel down in my birthdayy.

but then terima kasih bebanyakk kepada yang wishing me in my fb. feel so grateful bile 1/5 of my friends in fb yang wish . 



terima kaseh semua. terima kaseh abah, mummy, kak long, angah , boboy, saie and ael. ati dah besar, nak cari duit bebanyak, nak kumpul harta dunia dan akhirat insyaallah. :) oke , aku nak bende di bawah ni. :p

quran wanitaa.
telekung sulam putih.

haha. insyaallah dah kerja nanti nak beli sendiriwww lah. tak de der nak memintak, but if dikau nak bagi pun salahnya kan. kikiikikiik.

i'm getting tua lah. Lalala. :)




2 comments:

Tengku Laurel Adamila said...

Heyy.Happy belated befday. May Allah bless you more >,<

HannaNabiella said...

hye dear..hapy belated befday..^_^