Friday, August 10, 2012

lama sudah.



Assalammualaikum. 


Rasanya lama jugak blog hdyhdyh ni takde update kan? Sungguh daku menganaktirikan blog ini. Marilah saya mulakan kata kata saya dengan penjelasan. Puih! Macam ade yang kesah lak kan? Tak kesah lah, dikau kesah atau enggak, yang pasti Dayah nak gitau jugaks. Uiii, I address myself Dayah lah. 



Hampir sebulan kott Dayah tak update, salah satu sebabnya adelah saya sangat busy. Busy? Sebenarnya takdelah busy sangat, cuma sejak bulan puasa Dayah tak bawah lappy pergi hostel, so memang takde kesempatan sikit pun nak update. Trololol. Ditambah pula, bila balek rumah busy beli barang nak raya, tolong kakak nak kahwin, broadband buat hal sentiasa, so memang nak draft sikit pun tak boleh. Tiga hari yang dihabiskan selesai, bila setiap minggu balek awal.



So sekarang ni barang raya dah selesai beli, Alhamdulillah, baju untuk hari nikah kakak pun dah selesai, Alhamdulillah, sekarang ni tinggal nak prepare for monthly test dengan trial bulan 9 nanti. Memang  takde kesempatan langsung nak meleweh leweh mase kakak kahwin sebab kakak kahwin 1 September, Dayah exam 3 September. Aduss. Mane nak menolong, mane nak study? Ape ape pun wish me the best keh. 



Dayah update pakai bloggerdroid so kalau typo ke, ape ke, mintak maaflah sangat kan. Minggu ni dah raye kan? Alhamdulillah, dah sepuluh malam terakhir dah. Pejam celik pejam celik dah 19 tahun dah saya ni. Hati ini asyik diusik dengan kehadiran dye. Trololo, ayat memang na kasi kau cair beb! Kihkih.



Whatever it is, memang natural kan , perasaan menyukai? Kadang kadang Dayah takut nak suka kat orang, sebab saya tak layak nak menyukai orang, nanti orang tu rase terbeban lak. Kesian dye. Btw, malas nak cerita pasal hati dan perasaan. Sakit keh, tak dapat orang yang kita nak. Sakit keh bila orang yang kita suka, suka orang lain. Sakit, sangat.



Okehlah, need to go. Cukuplah update ni buat masa ini. Follow me sayangs. Lots of love, NurulHidayah.

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments: