Tuesday, September 25, 2012

Ehem. Ehem.


Assalammualaikum .

Helo . Helo. Helo. Ehem, ehem, betulkan kerongkong. Hee. :D. Long time no update. Seriously sangat rindu nak menaip, sangat rindu nak berblogging macam dulu dulu. But now, saya sangat busy, busy yang amat. Dengan trial yang macam sucks, tekak yang asyik sakit, crush yang kejap ada kejap tak de, gitar yang tiada improvement lagi. Sesungguhnya saya penat.

Penat , batuk hari hari. Penat, dapat markah yang biasa biasa sahaja. Penat, penat sangat . Penat okayy. Eh, ada benda nak gitau ni. *budget cam ada yang baca lak kan? Dayah dah pandai main gitar, eh pandai ke ? Bukan pandai, dah reti sikit. Sikit ke, sikit daripada sikit kott. Thanks kepada Asip, Nik dan Syakir and Hanii too. Sebab seminggu ajar aku , walaupun tangan aku ni sakit kena tekan tekan but anyway , thanks korang. :)

So sekarang ni just kena hari hari dok tekan practise. Dayah practise lagu Kurnia, pernah dengar ? Lagu Slam. Best sangat. Hari hari dok nyanyi lagu tuh je. Sangat sangat fallen kepada lagu itu. Hee. Bila lagu tu dimainkan dengan gitar, ala ala sedapnya bunyi dia. Hee. Orang main gitar ni nampak handsome, even Hani, adik dorm aku pun aku nampak handsome je. Kihkih. 

So, sekarang ni result trial yang Dayah puas hati, Sejarah dengan Ekonomi je, alhamdulillah. worth dengan usahalah. Kalau tak study, memang ke laut jugalah seperti selalu. Hee. Minggu ni pergi tang long. First time pergi dengan kawan kawan form 6 .Hee. Excited . :D . Kbai, thanks dengan pokpek pokpek saya. 

Love for youuuu. Muaheee. <3






No comments: