Sunday, September 9, 2012

Menulis tentang kamu, tentang aku, tentang mereka dan tentang semua.


Assalammualaikum.

Aha, me here. Long time no see you , guys. Miss me . Atotot, maceh maceh. Me so rindu awak semua. Sekarang ni dayah sedang trial, but curi sedikit masa untuk menulis. Menulis tentang kamu, tentang aku, tentang mereka dan tentang semua.

How you’ve been pejalanhdyhdyh? Sihat, shukoq sangat awak awak semua sihat. Dayah makin sihat, makin tembam, makin gemuk, makin lancau, makin tak sihat. Menaip dalam keadaan bersin, tak habis habis achumm achumm, tak tahan dengan sejuk sikit, nak terkucil sampai orang fikir dayah letak buku dalam toilet. Ade ke patuttt?

Last weekend my kakak is get married! Alhamdulillah, shukur sangat, segalanya berjalan lancer, but tak boleh nak update here, sebab kesuntukan masa, nak edit gambar dulu, resize dulu, kalau tak gilelah lambat load dalam post kan? But haruslah saya tunjukkan awak my outfit, ahaks, semuanya unbranded and handmade okeh.

nikah dan bertandang ke pihak lelaki. Hari kahwin kat umah saya tak sempat nak tangkap. me so busyyyy.

Aku mudah kecewa, aku mudah sakit hati, aku mudah terasa, aku mudah menangis. Aku mudah dalam segala galanya. Aku sedih, kau tahu? Kau sedih, aku pun tak tahu. Aku. Fullstop. Bbaibai.



No comments: