Wednesday, November 14, 2012

ehm arwah dahh.



Assalammualaikum, mood sedih please.

Aku tengah tweet dengan budak jahat masa nih, tiba tiba aku nak belajar, so logout twitter. Malam tu memang niat nak belajar ehm lahh sangat. But satu jam lepas tuh, bunyi motor , adik aku keluar pergi cari Meowmeow. You know kan, I ada satu kucing je, meowmeow. Saya pernah tulis entry pasaii Meowmeow.

Tiba tiba bunyi macam riuh kat luar, then aku keluar, aku tanya kenapa, Angah kata meowmeow dah mati. Allah, hanya Tuhan je yang tahu betapa sentap dan terkejutnya aku. Aku sedih sangat, sedih terlampauu. Tak boleh nak terima kenyataan meowmeow dah mati. Meowmeow baru dua tahun dengan kitaorang.

Boboy bawak dia balik, dia dah kaku, keras. Aku tak pegang dia, aku tak rela. Sedih aku , sentap aku hanya Allah je yang tahu. Meowmeowww, dah mati. Kata kucing ada 9 nywaaa? Mana lapan nyawa tuhhhh ? Kenapa tipuuuuu ? Kenapa aku percayaaaaaaaaaa ? Meowmeow mati, kenapa dia tak bangun lagi ? Kenapaaaaaaaaaaa ?  

meowmeow dah arwah.

macam tak boleh terima , dia dah mati. Baru setahun setengah.

4 comments:

Afrina Nisya ♥ said...

kesiannya dengan kucing awak ......

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

Mrs Boboyot said...

sadis...meaowmeow

vanillasnow said...

smoga roh meow2 bahagie selalu :)
saya tumpang sedih. takziah!