Monday, March 25, 2013

Clinging with old memories doesn't make you any better.



Assalammualaikum wahai cinta hati sekalian ! 

Wahh  , wahh lama sungguh aku tinggalkan arena blogging ni . Langsung tak update apa  , life is getting boring . Lol . So , peoples , how have you been ? I miss you a lot ! Miss sangat ! Dah lama sangat tak blogwalking , serius dah lama tak blogwalking. 
Tak tahulah blog siapa yang tengah naik sekarang , whatever it is , saya pembaca setia blog honeykoyuki.blogspot.com , peliks.blogspot.com and so on. Haha , suka baca blog diorang , pasal daily life and most of all suka baca cheesy jokes yang tak menjadi dengan english yang kemain hebat ! 
 Kalau blog aku ni , haiya , ada tak ada je wujudnya ! Haha , aku pun tataw , ingat  lagi tak orang dengan aku ? Harhar , tak kisah ahh aku dah biasa dilupakan , perghh statement nak sedih kemain ? Nak nangis ? Haha, tak payah aku dah puas menangis untuk sesuatu yang tak pasti . Sakit  , penat , lelah , tak larat semua aku dah rasa . Abai, terabai , diabaikan , semua aku dah rasa. Rasa macam aku dah heartless , dah tak kisah pesal mende.
Aku nak kerja , aku nak start hidup baru. I wanna get a new friend , nak besarkan round in my life , aku dah dewasa . Rasanya aku dah boleh lupa kisah sedih sedih dalam hidup ni. Nyah kau , dari hidup aku , sad life *angkat penyapu*  Aku cuba jadi yang terbaik, aku cuba menyelesakan, last last apa yang aku dapat ? Haprak ! Dahlah , cukup sampai sini kau tahu hati aku . Aku cuba , at least aku mencuba.
Haha , ayat aku nak sedih kan ? Ini last , lepas ni tak ada lagi . Lepas ni update daily life ! Yeayyy , aku apply kerja kat Starbuck LCCT , aku doa sangat aku dapat kerja kat situ , amin ya rabbal al amin. Doakan aku ya donk ! Nanti bila dah dapat , baru aku post entry interview. Ihikhikk. Kayy , I'm getting sleepy :)

 saya single . Kbai.



No comments: