Tuesday, March 26, 2013

Hobi peribadi ahaks ahaks.


Assalammualaikum , hello peoples ! 

Hobi peribadi ? LOL , setiap orang ada hobi kan ? But aku bukan nak cakap pasal hobi yang saya suka membaca, blogging and blabla. But hobi yang yang unik , as for me , aku ada hobi yang unik yang aku baru discover tadi. Ahaks ahaks , mentang ahh mood blogging dah kembali. 

Hobi aku unik. Aku kalau ada duit aku bukan seperti orang lain yang beli baju bagai , aku lain. Walaupun aku gemuk , aku jarang membazirkan duit untuk losyen mustajab ke , pil pati halia ke , tak , never . Kecuali kalau terdesak.

Aku suka beli barangan peribadi , such as shampoo with conditioner , scrub badan , power tooth brush , simple says , barang kebersihan. Walaupun mak aku dah beli semua benda , but aku still guna duit aku sendiri untuk beli those things. Well , untuk satisfy my own nafsu . Perempuan kan ? Kenalah bersih , wangi sentiasa. Walaupun tak cantik , tak menarik , kebersihan tu penting. Kalau kau sendiri tak jaga diri kau , siapa nak jaga diri kau kan ? 
 
So peoples , how about you ? Ada hobi unik ? Sharing meh ? Masa interview kat Starbuck , dia ada tanya describe yourself uniquely , why i never mention this kind of thing ? LOL . Happy Tuesday peoples !




1 comment:

vanillasnow said...

Nice unique hoby..
Sarah suka tido kowt, ehehe x unik langsung kan? xD heee~