Thursday, May 16, 2013

Freebies : Header Wanita Sheksi abadi .


sebenarnya korang boleh follow aku kat insta : chiakihidayah *promote sat * wakakakahak

Assalammualaikum wahai manusia manusia sekalian ! uhuk uhuk . 

Biasalah orang yang dah ada mood nak update entry kan , hati yang patah sudah elok di rawat , sebaik baiknya carilah Sang Pencipta , seelok eloknya menangislah kepadaNya , dengan izinNya , semua luahan hatimu didengari , Allah Maha Mendengar , tidak pernah jemu mendengar luahan hati hamba hambaNya . Ya , sebaik baiknya cari lah Allah dik , susah dan senang kau . 

Hai sayang sekalian , marilah kita ambil mood , wakakak XD 
Hari ini saya mau kasik freebies sama kamu , tapi tak adalah cantik nauu , sekadar mengisi masa lapang , kalau rasa rasa awak dah amek , backlink je kat saya kay , kalau nak credit pun okay jugak , lol . Saya tak ada masa nak marah marah pasal benda sekecik alam cemni , so uolls  , kenalah mengerti apa itu adat menggunakan ya , kalau tak cakap terima kasih pun , backlink atau credit sudah memadai .. muahahaha

size : 980 x 400 . Diizinkan untuk reedit , suka hati , diizinkan untuk refreebies or wtv , asalkan backlink yau . Right click , save image as . I love you more if you credit , babe.










1 comment:

Liling said...

header ni buat sendiri ke ? btw, baru follow awak. mind follow back?. =)