Wednesday, May 29, 2013

Kau hengat kau dok pinned entry kau kat FB tuh semua orang nak baca ? Kau hengat ?

The Perks of Being Wallflower . 




"Kau hengat kau dok pinned entry kau kat FB tuh semua orang nak baca ? Kau hengat ?"







Propaganza semua nih , propaganza .

Hello peeps , how youre doing ? Ganas dokk title entry ittew ? Meowww . 

Yeayy , inilah caranya . Awak ingat kalau awak dok ping kat blog grup dgn title new entry , just update and wtv title yang sangat sangat biasa , awak ingat ada org nak baca ?

Apa yang saya borak banyaknya pengalaman . Lama jugak saya berblogging , dah dekat dua tahun .

Bukan serius berblogging , cuma suka share things . Tak semua entry aku , aku dok ping kat fb , certain , yang mana general , mmg bertungkus lumus aku update kat group ^^

Kalau setakat , hari ni aku buat apa , esok nak buat apa , aku lawa ke idok ke , memang tak ahh aku nak ping kat fb

Sehebat mana pun kau ping kat grup , kalau setakat , updates , new entry , kau rasa ada orang nak klik ? Unless kau ada pembaca setia , or unless kau Fatin Liyana yang tak payah dok ping , orang berduyun je baca blog dia . UNLESS . Kelas kau beromputih kat sini ^^

Kalau kau sendiri ternampak post macam tu , kau rasa kau nak klik ? 

Ini semua entry diari . Ini semua , ini kalilah . Eh .

Untuk aku sendiri pun ( as for me ) , hamboihh nak translate bagai .

As for me pun , kalau setakat kau letak title cenggitu , harap mak long pak long , mak ngah pak ngah memang saya tak kan klik , langsung tak ada isi pati yang menarik perhatian .

Tak do aku cakap title post aku menarik nauu , cuma yeahh , try to be more better . 

Okay , sekian sharing dari saya , selamat beramal .



1 comment:

Ayakaishi Ayasy said...

Biasa ah tu..
Rilek ah, ada jew orang suka baca blog orang lain..
take me as example..
Hahhahaha