Monday, May 20, 2013

Lagu apa dalam blog saya ? OMG ?! TAK BEST KEWW ?! OMG OMG




Kahkah , tajuk entry acah acah tweet brgsjkz lol .

Assalammualaikummm ! Yeeha ! Hello peoplesss . 

Mihmihhh , abaikan entry saya yang sedih sedih ya . Sekian lama tak aktif blog , barulah kali ni saya tergedik gedik nak aktif balik . Heee , so saya pun tengoklah chatroom saya . Saja mengintai . 

Banyak jugak yang tanya ya lagu apa dalam blog saya nih ? Haha , curious kan ? Curious . Iolls memang suka lain dari yang lain. Ihihihih , act dah lama jugak saya tak tukar lagu kat dalam blog saya ni . Seingat saya , saya pernah guna lagu Cry Cry Ballad version , ni pun orang ada tanya jugak , Just In Love , ni pun sama , siapa post kat wall i , hahah , and Hero . Siapa tak suka lagu Hero by Enrique Iglesias kan ? :’) 

Hmm ,so marilah saya hebahkan wahai manusia sekalian , lagu tema blog saya ialah lagu 사랑한다 말할까 by Soyu Sistar atau pun nama omputihnya Should I Confess . Senang borak , lagu ni ost cerita Playful Kiss . Alah Playful Kiss , yang Kim Hyun Joong yang aumm aumm tu berlakon. Kim Hyun Joong antara pelakon Korea yang aku suka selain Jang Geun Suk . Aku suka gila Kim Hyun Joong dengan Jangan Geun Suk , excuse me ladies bukan sebab muka ya , sebab talent diorang , talent . Kalau berlakon tu , tak kasi aku nervous sekali memang tak sah ! Mencik tau ! 

So sekarang dah hilangkan perasaan curious kan ? So sekarang boleh semua orang tukar lagu blog secara berjemaah . Hihi , act lagu ni tak ada pun kat irondj, tapi aku ni punyalah semangat , nak jugak lagu tuh , aku dok upload , semua buat sendiri . Mihmih , kau nak blog kau cantik , kau buat sendiri der . Tutorial bukan tak ada . Berderet dekat sidebar aku tuh . Pandai edit , takkan tak tau kot ? LOL 

Have a nice Tuesday ! Follow me in twitter and insta . Hi , siapa berminat nak freebies cursor ? Saya acah acah bagi nihh . Hikhikk

cursor horoscope !

1 comment:

Haruno Hana 하나 said...

lagu ni best! hehe.. teringat kat Playful Kiss.. :) lagu masa sedih kan? sian diorang