Wednesday, May 29, 2013

Tawakal , selepas berusaha .

Pernah terbaca benda ni kat dalam blog fynnjamal , hahah , kantoi ahh asik stalk Fynn Jamal .

Idk why , she's quite inspire me , not really a lot , but she does  , a little maybe .

Banyak sebenarnya aku nak borak . Tapi babe , kita borak sikit sikit ahh .

Ada satu entry Fynn Jamal yang dia kata dia berserah dengan Allah dalam segenap hal yang dia buat , termasuk bila nak bangun dari tidur pagi .

Saya adalah manusia yang sangat susah bangun pagi , sangat .

Even ada alarm ke , mak saya kejutkan ke , saya sangat susah . Kalau boleh sampai dah puas tidur baru nak bangun ^^

Hehe , adik adik jangan tiru macam saya *gelek*

Tapi saya memang penat , kerja dr pagi sampai malam , kadang kadang tak sempat nak mandi . kadang kadang tak sempat nak solat Isyak , tapi alhamdulillah , terbangun jugak nak solat .

Ada satu malam tuh , saya penat sangat , solat tak , apa tak , mandi apatah lagi , saya tawakal , harap sangat saya bangun dalam pukul 3-4 , dapat rehat sekejap jadilah .

Dan alhamdulillah , terbangun juga saya .

The moral of the story , tawakal dengan Allah seusai usaha , usaha saya, saya dah set kan alarm ^^ 

Kbye , sharing lewls .

sedang jatuh hati dengan Hugh Jackman . Mungkinkah bakal suami saya ? Hihiksss





No comments: