Saturday, May 18, 2013

This is penipu , trust me , dear friends .


Assalammualaikum , hai ore ore kampung . Mari kau mari , mari kau aku hembus sikit mantera di telingamu .

Mari dapatkan produk diet , tanpa perlu berlapar . *acah acah gif

Mari dapatkan produk diet , cantik milik anda , tak perlu senaman . *please anggaplah text ni marquee

Ini penipu gila . Only gemuk peoples can talk about this , because we have through this thing . Lol , there’s no simple ways nak kurus kay , you punya lemak yang dah bertahun tak boleh di bantu dengan produk seperti ini . Ini semua durjana .

Lemak you yang dah bertahun tu hanya boleh dihapuskan , dijahanamkan dengan senaman kay , bukan dengan produk tipu . Yes , some of them are good solds , but logically , lemak lemak ni takkan hilang tanpa usaha kan ?

So peoples , don’t get yourself fool , some of the product adalah tuk increase your metabolisma , which is berry bahasa kurang sopannya , berak . Tu untuk buang toksin , bahagian yang akan mengecil hanya PERUT . Bahagian lain ? Lengan , peha bagai tuh ? Kalau you control makan pun , bahagian yang akan curving , mengecil hanya PERUT . Ini adalah pengalaman saya , mampu menidakkan pengalaman orang gemuk , mampu ?


So peoples , please get yourself some exercise . Don’t get fool of yourself . Kbai.


3 comments:

Ieyra Ghani said...

veriveri setuju ~

Mysara Ab Rahman said...

bkn senang nk kurus..

Mia Liana said...

memang susah nak kuruskan badan...