Sunday, May 26, 2013

Urusan Aizat Amdan



instagram : chiakihidayah ^^

Assalammualaikum all the dearest .

Toink toink . Amacam maa previous entry ? Ada acah Fynn Jamal tak ? Hikshiks . Saja je nak berbahasa . Saja je , tak suh pun awak baca , tak suh pun . Seriously , ini dah acah ayat brgsjkz lewls .

Okay , saja nak sharing apa yang aku dengar or listen to or eh samo jo ehh ayatnya . Eh suka hatilah nak tulis apa pun , awak kisah apa ? *flips pashmina* . Hikshiks , comel kan gelak cemni ? Rasa macam dah ....

OKAY , I'LL STOP . 

Urusan Aizat Amdan , have you heard of this title ? Mesti tak en en ? Kenal tak Aizat AF ? AF bapo aku tak taulah , tapi AF alah , yang nyanyi lagu Hanya Kau Yang Mampu tuhh , sedap enn ? Alah yang acah jejaka gatal masa AJL ritu ? Ha , ingat pun ! 

Serious talk , aku adore dengan Aizat nih. Lagu dia mmg banyak best , tapi tak semua keluar dkt radio kan ? Aku suka lagu Sungai Lui , idk why , and recently lagu dia dgn Yuna , Dwihati . Awhhh , so deep , so good , and I feel so hm .  Hm hm , Urusan Aizat Amdan ni tajuk album , album ke berapa , memang aku tak tahu ! Maaf lah . HAKHAK .

Aku ni ada pesen pelik sikit ya , aku suka download random album , then listen to it sampai tertidur ataupun waktu aku ada banyak kerja , so aku boleh dgr lagu dalam album tu je. Hahaha , salah satu habit lah , maximise kan apa yang ada di tempat kerja ^^

Aku pun tak tau apa motif aku update entry nih , but peoples I love to sharing things with you guys *hugs* . Please , listen to Urusan Aizat Amdan , and you'll love his talent . Masa Hanya Kau Yang Mampu pun aku dah suka , apatah lagi yang ini . One more thing , lagu lagu dalam Urusan Aizat Amdan ni macam retro , vintage , yes peoples Imma old school , vintage and retro :D

Apoligizing does not always means you are wrong , its just means that you value your relationship more than your ego .

suka gila cover album dia , vintage ! sukanyaaaa ^^




1 comment:

Bintang said...

ingatkan apa la urusan si aizat ni. adehhh.. :D