Tuesday, June 4, 2013

Demi - Demi Lovato


insta : @chiakihidayah

*shuffling Urusan Aizat Amdan , Demi - Demi Lovato , Romantics - Titanic OST*

Assalammualaikum peoples ! 

Mihmihmih , update dan update . Maka saya pun update , kali ni update tak adoo acah acah Fynn Jamal , kali ni update memang truly and honest from ma heart , ahh giteww . Heart gitewww .

Saya ni ada satu habit ya , saya suka download . Tapi bukan semua yang saya download tu saya tengok atau dengar . Memang . Pembaziran kan ? Saya dah selesai download Vampire Diaries Season 2 and 3 last year yang konon nak tengok sangat bila ada masa terluang , tapi memang haram jadahlah kan nak tengok ?

HAHAHAHA

So recently , saya banyak download album . Itu adalah kegemaran . So thats y saya download Urusan Aizat Amdan , tu sebab jatuh cinta dengan lagu Dwihati . Hehehe . 

Jujurnya ..

Saya tak berapa minat Demi Lovato , jujurnya kay . Setakat lagu Skycraper je lah saya minat , lagu yang lain memang tak ahhh . Tapi baru baru ni Demi Lovato ada launch single berjudul Heart Attack . Awhhh , sukanya lagu nihhhh . Since then , suka Demi Lovato . Muzik , dan lirik Heart Attack sedap sangat .

Maka ... saya pun download full album Demi - Demi Lovato di viperial.com :)



Album Demi - Demi Lovato sangat tidak mengecewakan , thumbs up kay ! Seriously , babes , you should listen some . Its an awesome pieces . You should grab one , or should download now ? Phewwwww . 

HIGHLY RECOMMEND .

Sebab , almost all tracks best kot ! Saya paling suka lagu Shouldn't Come Back and Nightangle , awhhh , so touched :') .  

So peoples , kita kalau dengar lagu , bukan dengar apa yang kuar kat radio je , try spread your taste , lets listen to some others tracks that no others listen to . It might not their taste , maybe yours ?

 Tolong abaikan grammar lintang pukang ke laut nih . Tolonglah.

Dengan cara beginilah , orang selalu cakap lagu dalam handphone aku best best . Rare but best , keep on googling , the master piece tak semestinya diketengahkan :)

Happy nak habis sekolah adik adik . HEHEHE



No comments: